Em dic Rafel Torelló i vaig néixer a Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i des de fa 19 anys visc a Blanes.

Avui dilluns 06 de juliol de 2020 porto 22661 dies on-line o el que es el mateix 62 anys, 1 mes i -15 dia

Soc educador per vocació i professió, treballo a l'IES Sa Palomera.

Posats a fer números... fa 39 anys, 9 mesos i 5 dies que vaig decidir treballar en una de les professions mes enriquidores i responsables que conec. Perquè dic responsable?, doncs perquè vulguem o no, influïm en el futur d'essers humans. Desitjo que aquesta influencia hagi estat positiva.

Hi ha una frase d'Albert Einstein que me l'he fet meva i que diu:

El pitjor es educar per mètodes basats en el temor, la força, l'autoritat... perque es destrueix la sinceritat i la confiança i nomes s'aconsegueix una falsa submissió

Que m'agrada? Moltes coses... potser masses. Crec que el dia hauria de tenir 25 hores o mes, sempre em quedo curt!.

Per exemple m'agrada tot el que esta lligat amb la tecnologia i sobre tot amb la informàtica,  els ordinadors, el maquinari, el programari i les xarxes.

En entorns web programo en PHP i MySQL (aquesta web esta feta amb aquest llenguatge).

Soc anti $Bill Gates$. Visca el programari lliure! Nomes una pregunta: quantes vegades heu instal·lat i desinstal·lat el windows? Quantes feines i hores perdudes... i ara pregunteu a qualsevol que tingui instal·lat el Linux i compareu (sense comentaris!).

També m'agrada molt l'electrònica, tant l'analògica com la digital i el disseny de circuits. Vaig estudiar 2 anys de realització, edició i muntatge de vídeo, m'apassiona juntament amb la fotografia digital.

Tinc passió per les motos. Actualment gaudeixo d'una BMW R1200RT, abans vaig conduir una Honda CB600FA Hornet. També m'he "enxufat" amb una Honda CBR600F, passejat amb una Benelli 550LS,  fer la cabra boja amb la Montesa Enduro 360H6 (la mes divertida de totes) i la primera moto que em va iniciar en aquest món i que mai podré oblidar... la Lobito 74 (Bultaco).

Be, ara ja em coneixes una mica mes. Si vols contactar amb mi envia'm un email a rafa@elprofe.cat

Salutacions cordials

                     Rafel Torelló